Costa Brava – Cruise Ports

La Costa Brava en la revista National Geographic Traveler

La revista National Geographic Traveler ha inclòs la Costa Brava en la seva llista de les vint millors destinacions turístiques del 2012.

La prestigiosa revista de viatges National Geographic Traveler ha publicat la seva llista de les vint millors destinacions turístiques del 2012, una de les quals és la Costa Brava.

La Costa Brava apareix en la llista juntament amb altres destinacions com Dresden, a Alemanya; Ístria, a Croàcia; Koh Lipe, a Tailàndia; el nord de Colòmbia; les muntanyes de Virunga, a la República Democràtica del Congo; Oman i Sri Lanka, entre d’altres.

La inclusió de la Costa Brava en aquesta llista és el resultat de l’avaluació molt positiva que va fer el Comitè Editorial de National Geographic després que visités la zona la periodista nord-americana Marilyn Terrell, responsable d’investigació. Marilyn Terrell va ser una de les persones influents dins l’àmbit turístic convidades pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona per formar part d’un grup de líders d’opinió del sector turístic, periodistes i bloguers, en una iniciativa promocional anomenada blogtrip internacional de la Costa Brava, #InCostabrava.

La versió en paper de la publicació sobre la Costa Brava conté imatges en alta qualitat i textos detallats. La versió digital inclou una breu descripció d’alguns dels paratges més bonics i llocs d’interès de la zona, a més d’una sèrie de fotografies: una vista panoràmica de Tossa de Mar, el restaurant el Celler de Can Roca, el poble medieval de Pals, el Teatre-Museu Dalí de Figueres, el barri vell de Girona i una cala de Sant Feliu de Guíxols.

La versió digital de la llista es pot consultar a travel.nationalgeographic.com.

Todas las noticias