Costa Brava – Cruise Ports

Ports petits de la Mediterrània occidental es promouen sota la marca “Boutique Ports”

  • “Boutique Ports” és una iniciativa d’alguns ports petits de la Mediterrània occidental amb tràfic de creuers per promoure un itinerari, unes destinacions i uns serveis de qualitat per captar companyies de creuer de luxe

boutique-ports

El projecte  “Boutique Ports” posa en relleu el paper d’alguns ports petits de la Mediterrània occidental que reben tràfic de creuers. L’objectiu del projecte és donar a conèixer conjuntament un itinerari i unes destinacions, amb un catàleg de serveis que ofereix elevats estàndards de qualitat als turistes de creuer.

La indústria creuerística evidencia la necessitat que els ports i les destinacions cooperin estretament i es complementin per donar un major valor afegit a l’activitat de creuers. En aquest context,  alguns ports mitjans i petits de la Mediterrània occidental que formen part de l’associació dels ports de creuers a la Mediterrània (Medcruise), s’han unit al projecte “Boutique Ports”.

La marca “Boutique Ports” va adreçada a un públic exigent, d’alt poder adquisitiu que acostuma a viatjar amb creuers de luxe a la recerca de destinacions singulars. Els passatgers podran fer rutes per aquests ports i visitar els encants  culturals, històrics i els valors naturals de les seves ciutats i les seves destinacions.

Les autoritats portuàries, els ports i les institucions que participen en aquesta iniciativa són: Ports de la Generalitat que participa amb els ports de Palamós,  Roses i Sant Carles de la Ràpita; la Cambra de Comerç French Riviera amb el port de Niça (França);  l’Autoritat Portuària de Balears amb el port de Maó; l’Autoritat Portuària de Piombino i d’Elba amb el port de Portoferraio (Itàlia), l’Autoritat Portuària del Nord de Sardenya amb el port d’Olbia (Itàlia); i el port de Sété (França).

Todas las noticias