Un paisatge espectacular

Hi ha pocs llocs al món que acullin tants trseors paisagístics, pobles amb
encant i atraccions culturals com aquest racó del Mediterrani

Meravellós, notable, fantàstic, sorprenent, emocionant... Resulta impossible triar un sol adjectiu que pugui englobar plenament tot l'encant que aquesta regió ofereix.

El paisatge passa de muntanyes nevades que s’alcen a tres mil metres sobre el mar a les impressionants cales del Mediterrani en qüestió de quilòmetres. Gaudeix d’una àmplia gamma d’activitats memorables, que inclouen viatges en globus, esquí, golf, esports aquàtics i simplement desconnectar en un dels molts balnearis de la regió. Es tracta d’un lloc extraordinari que convida a viure al màxim tot el seu encant i caràcter amb experiències premium de primer nivell i els serveis més exclusius.

Costa Brava Yacht Ports ofereix orientació i assessorament als propietaris de megaiots que arriben a la Costa Brava. L’objectiu és proporcionar-los informació sobre els serveis i oportunitats disponibles als ports de la zona, tot adaptant-se al seu perfil de client.

Saps on som?

Ens veus? Som aquí, en aquest petit indret de la península Ibèrica, al sud d’Europa, on gaudim de paisatges únics i d’un clima fantàstic la majoria de dies de l’any.

Apropa’t

Una petita regió que genera
emocions massives.