Sobre Nosaltres

Una xarxa de recursos
al voltant del teu viatge

Coordinem turisme i indústria de la Costa Brava per destacar els ports de Girona com a noves i prometedores destinacions pel turisme de creuers i megaiots

FOTÒGRAF Oscar Vall

Costa Brava Cruise Ports neix de la col·laboració entre diverses entitats públiques, oficialitzada el febrer de 2012 amb la signatura d’un acord entre Ports de la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, les cambres de comerç de Girona i Palamós i els ajuntaments de Palamós i Roses. Aquesta aliança entre autoritats portuàries, ajuntaments i destinacions simplifica la comunicació tant amb les companyies de creuers com amb els viatgers, ja que centralitza la informació i agilitza els tràmits. Des de l’organització treballem de primera mà amb tots els actors clau per impulsar el turisme de creuers a la destinació. Cal destacar que Costa Brava Cruise Ports és membre de l’associació MEDCRUISE, i membre de l’Associació de CLIA, les dues associacions més importants de la indústria de creuers del món.

On som?

Ens veus? Som aquí, en aquest petit indret de la península Ibèrica, al sud d’Europa, on gaudim de paisatges únics i d’un clima fantàstic la majoria dels dies de l’any. Apropa’t una mica més.

Apropa't

No escullis res, viu-ho tot

Les platges amb més encant del Mediterrani,
al costat de les muntanyes més desafiants.

Veure més

FOTÒGRAF Alex Tremps

Missió & valors

Costa Brava Cruise Ports té com a objectiu posicionar els ports de Palamósi Rosescoma destinacions destacades per a les companyies de creuers a la regiódel Mediterrani.Treballem per millorar la competitivitat en la indústria de creuers i generarbeneficis notables en l’economia local. Mitjançant col·laboracions amb altres actorsturístics, aspirem a convertir aquests ports en punts d’interès atractius per als creueristes,alhora que contribuïm al desenvolupament sostenible de la regió.

Les nostres activitats principals

Les estratègies de treball i desenvolupament inclouen campanyes de
màrqueting, participació en fires i esdeveniments, organització de viatges
promocionals, així com la gestió de relacions públiques i empresarials.

El nostre equip de lideratge

Institucions

Publicacions

Veure més