Costa Brava

Molt per fer i per sentir

Explora una regió única, viu-la a la teva manera.
Gaudeix d'una terra plena de matisos.

Descobreix la Costa Brava. El paradís mediterrani ric en història, gastronomia i aventures inesperades

Entendràs per què la Costa Brava és una de les destinacions turístiques més preuades d’Europa. Descobriràs els sabors d’una terra amb una de les millors gastronomies del món. Una cuina tradicional i creativa, amb una excepcional riquesa de productes autòctons de mar i muntanya, on no et faltarà un bon vi de la DO Empordà.

I, a més a més, vibraràs amb una cultura emocionant de monuments megalítics, vestigis grecoromans, viles medievals, art romànic i tot el llegat surrealista de Salvador Dalí. Per arrodonir-ho, podràs afegir a la teva visita alguna de les festes populars, fires, mercats o festivals que enriqueixen la vida d’aquesta terra.

Aquí ho tens tot

No has d’escollir si vols platja o muntanya. Aquí tens les platges i cales amb més encant del Mediterrani, i també unes muntanyes pirinenques majestuoses. Un mosaic de paisatges diversos i singulars en un indret on la major part del territori és espai natural protegit.

Aquí ho tens tot per fer de tot. Gaudiràs del senderisme per a tots els gustos i nivells, del ciclisme en qualsevol de les seves modalitats, de l’esquí i del golf, dels esports nàutics i d’aventura, i també d’activitats de salut i benestar que et faran sentir la mar de bé.

Una mirada més propera

A l’atractiu de la Costa Brava si sumen els encants naturals de la
demarcació gironina i la seva àmplia oferta històrica, cultural,
gastronòmica i d’oci.