FOTÒGRAF David Aparicio

Costa Brava Yacht Ports

La badia de Roses, una de les més boniques del món

El Port de Roses es troba en un dels racons més singulars i encantadors de la Costa Brava. Situat al nord de la costa Brava, combina la majestuositat del mar amb la pintoresca atmosfera de les muntanyes dels voltants. El Port esdevé una destinació que convida a gaudir de l’autèntica atmosfera mediterrània. Amb una història rica i una oferta culinària excepcional, aquest port és molt més que un punt d’arribada; és un destí fascinant que captura la essència inigualable de la regió.

Coordenades del Port: 42° 15’ 15” N - 3° 10’ 55” E

 • 6

  m

  de calat

 • 100

  m

  Longitud màxima – Moll Públic

 • 35

  m

  Longitud màxima – Marina Privada

 • 500

  m

  De distància al centre de la ciutat

FOTÒGRAF Josep Miquel Guasch

Gaudeix cada segon

 • FOTÒGRAF Anna Pla

  La terra de Salvador Dalí

  Entrar en el món de Salvador Dalí és com entrar en un altre univers. Ja sigui al museu o a la seva casa, la percepció de la realitat es tornarà incerta i canviant. Una experiència altament surrealista!

 • FOTÒGRAF Josep Miquel Guasch

  Parc natural del Cap de Creus

  Un paratge natural únic, el Parc Natural del Cap de Creus, revela una singularitat geològica i una diversitat biològica extraordinària, amb petites cales úniques d'aigües turqueses.

 • FOTÒGRAF Joan Divi Figueras

  Cultura vitivinícola mil·lenària

  L'Empordà, amb una llarga tradició vitivinícola, sobresurt per la seva variada selecció de cellers autèntics, oferint una experiència de degustació immersa en el patrimoni, la cultura, la natura i el caràcter fort d'aquesta regió.

 • FOTÒGRAF Pepo Segura

  El Bulli Foundation

  L'icònic i avantguardista cuiner Ferran Adrià lidera aquest increïble projecte culinari, difonent la creativitat des de Roses al món.

Hi ha pocs llocs al món que acullin tants tresors paisatgístics, pobles amb encant i atractius culturals com aquest racó del Mediterrani.

Costa Brava